Naše specialita - chalva
Tato zdravá pochoutka je připravována z vysoce kvalitních přírodních komponentů, kde základní surovinou jsou rozemletá sezamová nebo slunečnicová semínka, která se namelou a smíchají s medem nebo cukrovým sirupem. Podle místních zvyklostí se do hmoty přidávají pistácie, mandle, skořice, kardamon, rozinky, různé oříšky atd.
Další >> Papričky extrakty >>

El Chamán 666 Reserve 60ml

objednávací číslo: b001253
159 Kč/ks (balení po 60ml)
tato varianta momentálně není skladem
ks
El Chamán 666 Reserve 60ml

Informace o produktu

El Chamán 666 Reserve

Omáčka je jen pro opravdové fajnšmekry! S pálivostí o hodnotě 666 000 SHU (Scoville Heat Units) je tato omáčka zařazena mezi ty nejsilnější omáčky co lze koupit. Pálivostí se řadí dokonce mezi velmi oblíbené omáčky Mad Dog 357 Collector's Edition a Silver Collector's Edition!! Nicméně je zde obrovská výhoda a to v chuti. Nenaleznete zde koření, ale pouze chuť papričky Naga Jolokia. Což dělá z této extrémně pálivé omáčky velice užitečného a hlavně univerzálního průvodce peklem pálivého jídla!

Složení: paprička Naga Jolokia, extrakt kapsaicinu, sůl, ocet z cukrové třtiny, kyselina octová, česnek

UPOZORNĚNÍ !!!
Kupující si je vědom extrémní pálivosti a souhlasí s tím že:

- nebude konzumovat tento produkt aniž by si byl vědom případných následků spojených s extrémní pálivostí a předem se informoval z popisu o vlastnostech a pálivosti
- nebude tento produkt užívat přímo, ale pouze jako přísadu.
- bude produkt používat pouze sám, pokud ho předá někomu jinému, tak ho předem pravdivě informuje o všech jeho vlastnostech.

Jakékoli nepříjemnosti a zdravotní následky vyplývající z porušení těchto pravidel ponese pouze kupující sám.

Další produkty z naší nabídky:

 
Copyright © 2008 Smitka developmentwww stránky, SEO optimalizace a marketing