Naše specialita - chalva
Tato zdravá pochoutka je připravována z vysoce kvalitních přírodních komponentů, kde základní surovinou jsou rozemletá sezamová nebo slunečnicová semínka, která se namelou a smíchají s medem nebo cukrovým sirupem. Podle místních zvyklostí se do hmoty přidávají pistácie, mandle, skořice, kardamon, rozinky, různé oříšky atd.
Další >> Vitamíny >>

PIIMAX PRO-V

objednávací číslo: b000192
540 Kč/ks (balení po 0ml)
zboží je skladem
ks
PIIMAX PRO-V

Informace o produktu


Komplexní přírodní přípravek zaručující optimální výživu pro vlasy, nehty, kůži, pojivový aparát a také kosti a zuby. Má antioxidační účinky, uvolňuje křeče dolních končetin, napomáhá v prevenci zhoubných nádorů kůže. Velmi oblíbený ženami a sportovci.

Unikátní komplexní přírodní přípravek s obsahem křemíku a nezbytných elementů potřebných pro optimální výživu vlasů, nehtů, kůže, pojivového aparátu, kostí a zubů. Antioxidační složky - vitamin A, E, minerály selen a zinek - pomáhají v boji s volnými radikály, které způsobují degenerativní onemocnění a stárnutí organismu. Obsažený zinek zkvalitňuje pokožku, podílí se na tvorbě kolagenu, působí proti akne, proti zeslabení nehtů a vzniklých bílých skvrn na nich, urychluje hojení ran. PABA je jedna ze složek kyseliny listové, napomáhá v prevenci zhoubných nádorů kůže, navrací poškozený pigment kůže. Může způsobit opětovné vybarvení šedivých vlasů, pokud bylo způsobeno nedostatkem výživy a stresem. PIIMAX PRO-V je velmi oblíben ženami a sportovci.

Kdy pomáhá:

podporuje růst, zlepšení a udržení mladistvého stavu pokožky
zlepšuje kvalitu vlasů a nehtů
zpomaluje proces šedivění vlasů a posiluje jejich růst
podporuje tvorbu kolagenu
chrání před UV zářením
podpůrný přípravek při kožních problémech (exémech)
jako ochrana zdravých kostí a kloubů
zmírňuje bolesti páteře
Složení: Obsah v 1 tabletě: křemík 93 mg, vápník 40 mg, vitamin A 80 ug, vitamin E 3,3 mg, vitamin B2 0,5 mg, vitamin B5 1,3 mg, vitamin C 20 mg, zinek 5 mg, biotin 15 ug, kys. listová 100 ug, chrom 16,6 ug, selen 8,3 ug, PABA O,6 mg

Dávkování: 2 tablety denně

Upozornění: Doplněk stravy. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Balení: 300 tablet

Další produkty z naší nabídky:

 
Copyright © 2008 Smitka developmentwww stránky, SEO optimalizace a marketing