Naše specialita - chalva
Tato zdravá pochoutka je připravována z vysoce kvalitních přírodních komponentů, kde základní surovinou jsou rozemletá sezamová nebo slunečnicová semínka, která se namelou a smíchají s medem nebo cukrovým sirupem. Podle místních zvyklostí se do hmoty přidávají pistácie, mandle, skořice, kardamon, rozinky, různé oříšky atd.
Nápoje >> Limonády >>

Radenska minerálka 500ml sklo

objednávací číslo: b002096
Radenska minerálka 500ml sklo

Informace o produktu

Radenska Classic - díky svému složení - dodává tělu správné množství minerálních látek, a to zejména z důvodu vyššího obsahu vápníku a hořčíku, které jsou v optimálním poměru 2:1.1. L Radenska klasická také zahrnuje 20% denní potřeby pro požadavky hořčíku a 25% vápníku.
Pravidelně pití přírodní minerální vody Radenska Classic Royal na základě výsledků výzkumu je doporučená odborníky v oblasti zdraví a výživy.

Složení:
Uznání přirozené značkou minerální vody byla přiznána Radenska Light s rozhodnutím Úřadu pro uznávání zemědělských produktů a potravin.
Po získání uznání vnějšími orgány provádí pravidelné sledování kvality přírodní minerální vody a plnění do lahví.

Přírodní minerální voda Radenska Classic obsahuje:
kationty v mg/L: sodík, vápník 440 200, hořčíku, draslíku 92 80,
anionty v mg/L: vodík 2000 Sulfát 80 Chlorid 44 fluorid 0,50
CO2 nejméně 3500 mg/L.
Dusičnany v minerální vodou Radenska Classic nejsou přítomny; koncentrace je pod limitem kvantifikace analytické metody.
Kolektory přírodní minerální voda Radenska Classic, jsou chráněny před vnějšími vlivy s tlustými, nepropustnými vrstvami jílu, zachovávající původní čistotu vody.

Další produkty z naší nabídky:

Vodka zlatá
Vodka zlatá
590 Kč/ks
 
Copyright © 2008 Smitka developmentwww stránky, SEO optimalizace a marketing