Naše specialita - chalva
Tato zdravá pochoutka je připravována z vysoce kvalitních přírodních komponentů, kde základní surovinou jsou rozemletá sezamová nebo slunečnicová semínka, která se namelou a smíchají s medem nebo cukrovým sirupem. Podle místních zvyklostí se do hmoty přidávají pistácie, mandle, skořice, kardamon, rozinky, různé oříšky atd.
Další >> Omáčky pasty kečupy >>

Kečup lahodný TORČIN

novinka

objednávací číslo: b000510
39 Kč/ks (balení po 299 g)
zboží je skladem
ks
Kečup lahodný TORČIN

Informace o produktu

Кетчуп лагідний Торчин

Продукт 450г х 20 шт в коробке

Відбірні стиглі томати та ніжні спеції. Чудово смакує з бутербродами, смаженою куркою та овочами. Ідеально підходить для приготування борщу. Кетчуп виготовлено з високоякісних томатів, які є джерелом природного антиоксиданту - лікопену. Лікопен підсилює захисні функції Вашого організму для боротьби зі стресом та передчасним старінням.

Základními surovinami jsou vybraná zralá rajčata a jemné koření. V ideálním případě v kombinaci do sendvičů, na smažené kuře a zeleninu. Ideální pro výrobu polévky. Kečup je vyrobena z vysoce kvalitních rajčat, které jsou zdrojem přírodních antioxidantů - lykopenu. Lykopen posiluje ochranné funkce vašeho těla jež se vypořádává se stresem a předčasným stárnutím.

Víz nové stránky www.rajdelikates.cz

Další produkty z naší nabídky:

 
Copyright © 2008 Smitka developmentwww stránky, SEO optimalizace a marketing