Nápoje >>
Vína >>
Bílá Retsina
objednávací číslo: b000964
na objednávku do 0 dnůInformace o produktu
Retsina Tsantali
Odrůdová skladba: Roditis, Savatiano
Sklizeň: Začátek-polovina září
Technika vinifikace: malá množství borovicové pryskyřice jsou přidány do kvašení moštu. Kvašení při nízkých a konstantních teplotách v ocelové nádobě.
Charakteristika: zářivě žluto-zlatá barva, s typickým bohatým aroma přidané pryskyřice borovic Chalkidiki, typická suchá, jemná a bohatá chuť.
Možnosti podávání: středomořské předkrmy a hlavní jídla, jako například karbanátky nebo rostlinné frittata (cuketa, lilek, papriky), tradiční řecká jídla, jako jsou tzatziki, řecký salát, gyros, feta sýr, rybí speciality, mořské plody, lehké maso a pečené jehněčí.
Teplota podávání: nejlépe na 10-12 °C.
Výrobce: Tsantali Řecko
Další produkty z naší nabídky: